Massey Ferguson 6615 van MaartenMandemaker

Massey Ferguson 6615

MaartenMandemaker
Gisteren 14 ha zomertarwe gezaaid. Normaal gesproken liever wintertarwe, maar dat was op dit perceel mislukt. Nu maar met een schone lei beginnen.

Reacties

+4
arjanvw
Mooie foto weer Maarten!
+2
MaartenMandemaker
@arjanvw Bedankt!
+3
noordhof
Hopelijk niet al te veel regen, hier 4 dagen geen regen gehad en nu weeral aan het regenen 😰
+2
MaartenMandemaker
@noordhof Nee dat hoop ik ook niet. We hoeven voorlopig even geen regen meer te hebben eigenlijk. Al lijkt dat er niet op...
+2
a3vandiejen
Prachtige foto.
MaartenMandemaker
@a3vandiejen Bedankt!
+1
Ruben-Wind
Mooi plaatje! Wil dat zo een beetje met de schijven eg duwend ? Gaat die niet zoeken?
+1
MaartenMandemaker
@Ruben-Wind Dank je! Ja dat gaat mooi zo, ik heb de schijven in X vorm gezet. Nu loopt hij mooi stabiel.
MaartenMandemaker
@Ruben-Wind Dank je! Ja dat gaat mooi zo, ik heb de schijven in X vorm gezet. Nu loopt hij mooi stabiel.
+2
Fast Eddy
Even door de knieën voor de perfecte foto. Mooi hoor.
MASSEY-MOOI
Mooie combinatie, hier hetzelfde verhaal, 11,5 ha wintertaarwe gezaaid (onder relatief mooie omstandigheden) maar bleef niet veel van over. nu ook zomertarwe erin.
hoe bevalt het met zaaien met alleen een woeler achter de trekker, geen last dat de grond niet goed vlak ligt? ik denk dat je nu de grond wel mooi compact hebt voor graan. ik vind de grond bij ons eigenlijk te los achter de zaaimachine en ik heb wat last van sporen van de wielen van de zaaimachine
+1
MaartenMandemaker
@MASSEY-MOOI Ja dit is lag er na het zaaien ook wel mooi bij, ik had niet geploegd toen. Maar een combinatie van de zeefgrond bovenop, veel regen en ook nog ganzen die de achtergebleven aardappels opvraten en de grond zo dicht trapten maakten dat er veel dichtgeslagen plekken in zaten. De woeler bevalt best zo. Ik heb de middelste poten eruit als ik over geploegd land zaai. Zo trek ik alleen achter de wielen van de trekker de grond los, net onder de ploegdiepte door.

(klik om te vergroten)

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Massey Ferguson. Ook staan er nu al 115 foto's van de Massey Ferguson 6615. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
PUNTEN
48
WEERGAVES
17
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE