PZ MH 80 S van wim-same

PZ MH 80 S

wim-same
PZ MH 80 S weer in elkaar zetten
Er is een beukerplaat ingemaakt.
+5
Wimariete
@wim-same Mooi optijd Wim.
+4
wim-same
@Wimariete dit project heeft een paar maanden stil gelegen vanwege de kou.
+4
Wimariete
@wim-same Hier net zo Wim. Ik heb deze winter ook niks aan de oldtimers gedaan. Te koud en te nat. Geen enkele trek om in de werkplaats te knutselen. Voor het bedrijf des te meer onderhoud en reparaties uitgevoerd deze winter.
+5
peter-witvliet
@wim-same ik merk het ook, het begint weer mooi weer te worden en dan krijg ik ineens zin om weer mijn hobby's te gaan uitvoeren.

Reacties

+4
draaipiet
Prachtig, voor het seizoen klaar
+4
yoohan
@draaipiet
Zelfs voor het zaaien haha 😁
+3
wim-same
@draaipiet Ik hoop van wel. ha ha Maar alles staat nog niet in elkaar. Maar eerst deze PZ hakselaar in elkaar, dan kunnen we met een trekker bij de Mengele grashakselaar om de slag van de trekboom te bepalen.
+5
jesperb
Dat ziet eruit als een productieve middag!! Lekker bezig mannen!!
+4
a3vandiejen
Best gelopen.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot PZ. Ook staan er nu al 7 foto's van de PZ MH 80 S. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
PUNTEN
27
WEERGAVES
20
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE