JCB 437 van Fast Eddy

JCB 437

Fast Eddy
Kijk, daar heb je HeidelbergCement Group (Mebin) (’s-Hertogenbosch ) × met een JCB 437 (shovel) in Assen. Deze shovel is voorzien met een extra dak. Dit om te voorkomen dat de cabine onder de cement resten komt als ze gemorst beton weg moeten scheppen.

Reacties

+5
Fast Eddy
De Werklust WG 45 wordt gebruikt om de Mega Mix silo’s te verplaatsen.

(klik om te vergroten)

+1
RBV
De machines die vaak bij een betoncentrale draaien hebben niet het mooiste leven, als ze niet goed schoon worden gehouden 😅
+1
J asper
@RBV Waarom niet? Je ziet wel eens shovels met weinig uur lopen die uit een beton fabriek komen, vaak wel over gespoten🙈 De beton net als zout?
+1
RBV
@J asper beton is niet echt goed voor blik, heb vorig jaar een partij trekkers gehad die kwamen van een of andere betonfabriek, plaatwerk van alle trekkers gewoon weg gerrot 😓
casejxu
Quote Reactie van @RBV:
betonfabriek

Amsterdam?
+1
Fast Eddy
@RBV

In Coevorden gebruiken ze ook Deutz trekkers voor het transport van de kanaalplaten. Die zijn wel een stuk jonger dan de trekkers waar jij in handelt. 😂
+1
RBV
@Fast Eddy hahah ja ik ben nog niet toe aan de watergekoelde deutzen 😂
+1
Fast Eddy
@RBV

Als er maar een vast persoon op rijd die er een beetje netjes op is kan het lang goed gaan. Het afdakje is ook een voordeel.
+2
RBV
@Fast Eddy klopt, ik heb paar jaar terug bijna een jaar lang die megamix silos voor friesland beton gerestaureerd, elke week 1.
de volvo shovel die we daar gebruikten zag er netjes uit maar, had ook een vaste chauffer maar de grote heftruck om die megamix silos mee te verplaatsen was de cabine net zo water dicht als een vergiet 😂
+1
Andre150
Huurmachine van tempel?
Fast Eddy
@Andre150

Vaste shovel voor Mega Mix. De JCB is voor Mebin en de Werklust voor Mega Mix. Beide bedrijven zitten op hetzelfde terrein in Assen.
+1
Andre150
@Fast Eddy a oké, er draaien nogal wat huurmachines van tempel bij dit soort grote bedrijven, voornamelijk in de afval verwerking
+2
Fast Eddy
@Andre150

In het papier en karton lopen er nog genoeg van Tempel. Bij Hummel is bijna alles JCB.
+1
Andre150
@Fast Eddy bij hrm tegenwoordig ook zag ik vd week.
+1
MaartenMandemaker
Dat was vroeger de MIA?
Fast Eddy
@MaartenMandemaker

Klopt. De centrale heeft de oude kleur nog. Het is nog een tijdje samengegaan met BCG uit Groningen.
+1
MaartenMandemaker
Heel wat flutjes stelspecie en stampbeton opgehaald daar toendertijd.
+1
Fast Eddy
@MaartenMandemaker

Vanmorgen een kuub stelspecie gehaald voor Schagen.
caseboy
Zijn daar de betonwagens ook groen aan het worden?
Fast Eddy
@caseboy

Groen door stilstand? Of groen in uitstoot? Af en toe zie ik wel eens een electrische betonmixer rijden. Rondom Assen is het nog niet zo streng qua uitstoot.
+1
caseboy
In Breda zijn er al een aantal Mebin betonwagens overgespoten in de nieuwe bedrijfskleur en met de nieuwe naame erop: Heidelberg Materials.

(klik om te vergroten)

Fast Eddy
@caseboy

Zoals met de meeste dingen zal het noorden wel als laatste aan de beurt zijn.😉
+1
caseboy
@Fast Eddy hier zijn de meeste ook nog geel maar er rijden er al een paar in het groen rond.
+1
caseboy
@Fast Eddy wat net in me opkwam is als je inzoomt op deze foto zie je dat op de zijkant het vloornummer 1455 staat, een nummer wat we hier op tractorfan wel vaker horen.
Fast Eddy
@caseboy

😂🤣🦾

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot JCB. Ook staan er nu al 2 foto's van de JCB 437. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
PUNTEN
14
WEERGAVES
1.147
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE