Claas Ares 826 RZ van Fast Eddy

Claas Ares 826 RZ

Fast Eddy
Hier zie je De Vries Mechanisatie BV (Beilen) × met een Claas Ares 826 RZ en Herbst transporter. Afgelopen zaterdag was er regiodag van de LCN bij De Vries in Beilen.

Reacties

+7
Fast Eddy
Mijn beurs aankopen.

(klik om te vergroten)

+1
arjanvw
@Fast Eddy dat zijn weer een paar mooie aankopen! Wie bouwd deze modellen?
+1
Fast Eddy
@arjanvw

Dank u. De bovenste is gemaakt door UH en de onderste door Marge models. De bovenste Steyr moet nog een keer een ander kleurtje hebben. Van de onderste Steyr heb ik al een 6 cilinder in deze kleurstelling. En nu dus ook een 4 cilinder.
arjanvw
@Fast Eddy mooi dat je dit model hebt kunnen scoren! Die bovenste heeft niet de originele kleuren? Normaal klopt het wel bij UH..
Fast Eddy
@arjanvw

De originele kleuren kloppen wel. Ik heb alleen een paar modellen die ik in de Combi Drain kleuren wil.☺
+1
arjanvw
@Fast Eddy ah op die manier!
+1
CoenNijenhuis
@Fast Eddy Mooi Edwin, ik heb ze hier ook staan. Zijn netjes afgewerkt qua details.
Fast Eddy
@CoenNijenhuis

De modellen van tegenwoordig zijn steeds mooier afgewerkt. Ook mooi dat er van minder grote merken miniaturen gemaakt worden.
+3
ZetorTwente
Nog mooie onverprutste ares 👌🏼

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Claas. Ook staan er nu al 183 foto's van de Claas Ares 826 RZ. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
PUNTEN
23
WEERGAVES
1.125
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE