Fendt 515 C van BartFarming

Fendt 515 C

BartFarming
Foto van een Fendt 515 C, de eerste mest weer op t land💩💩 Niet omdat het kan, maar omdat het moet😉 Al viel het me op de hoge percelen zeker niet tegen!

Reacties

+2
1046
Becotank👍đŸģzie je nie veel
+2
BartFarming
@1046 Klopt ja, werkt super nu met de nieuwe vredo zodebemester!😄 Toch een stuk mooier resultaat als de kaweco!
Fendt926Driver
@BartFarming top dat je nog steeds met die tank werkt.
Een vredo maakt zeker mooi werk.
Ooit nog eens drukwissel erop?
+1
BartFarming
@Fendt926Driver Wel eens over nagedacht, maar heb eigenlijk al het land achter huis dus hoef buiten een paar meter kavelpad niet de weg op. En als ik de weg op moet is het voor paardenboeren een wei te bemesten, dan zet ik weer meer druk op de banden. Die weitjes zijn meestal toch zo hard daar maakt drukwissel ook niks uit😂 Op deze foto is de tank leeg maar als de tank vol is zie je wel degelijk een bolling op de banden. Durf ze ook niet zachter te zetten, zijn gecoverde banden en vertrouw het dan niet helemaal meer😜 staan vgm op 1,3 bar nu.
BartFarming
@BartFarming Eigenlijk ook geen idee wat zoiets kost op zo'n tank?

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Fendt. Ook staan er nu al 1645 foto's van de Fendt 515 C. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nÊt dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
PUNTEN
37
WEERGAVES
13
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE