Case IH Luxxum 110 van Herbert

Case IH Luxxum 110

Herbert
Foto van een Case IH Luxxum 110. Een familielid heeft een kavel in het dorp gekocht waar een vervallen boerderij op stond. Deze zijn ze aan het slopen in de vrije uurtjes. Vandaag ff een berg sloophout dat de kraan had gesorteerd verplaatst.

Reacties

+7
casejxu
Leek eerder of dat je nog even moest wennen aan je nieuwe paard 🤣🤣
+1
Herbert
@casejxu haha oeps daar ging een muurtje
Had zomaar waar kunnen zijn. Veel taken die ik met de jxu met de ogen dicht kon doen waren soms wel weer een uitdaging met deze, maar het gaat nu ook al steeds meer vanzelf. Nadeel van zo'n "nieuwe" trekker is dat je er toch wel weer zuinig op probeert te zijn. Er lag nog heel wat sloophout midden in het puin. Met de jxu was er ik wel naartoe gegaan over het puin, deze toch maar gespaard🤣
+1
vjenneMFfan
En na dit avontuur met de kuilvoerssnijder naar de smid? Of zag ik dat verkeerd… ;p
+1
Herbert
@vjenneMFfan wel naar de smid, maar niet gerelateerd aan deze foto.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Case IH. Ook staan er nu al 8 foto's van de Case IH Luxxum 110. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
PUNTEN
16
WEERGAVES
25
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE