John Deere 6230 van stryder

Perspulp aanrijen

stryder
Gister nog even 3vrachten perspulp gekregen en dit moest even vlak gemaakt worden om het in te kuilen.

Reacties

+1
colin-eikelboom
Hoe lijkt het met de kwaliteit, ben benieuwd hoe de perspulp van de bevroren bieten bewaard.
stryder
@colin-eikelboom we gaan het meemaken, we hebben eigenlijk nooit perspulp gehad. Is het van bevroren bieten minder goed te bewaren?
BEboer
@stryder Is heel mooi voer, enigste nadeel aan perspulp is de prijs. Goed aanrijden mooi vlak harken en plastic erover bewaard normaal zeer goed. Ik zou met jou automatisch afdeksysteem laagje van 10/20 cm over heel de kuil durven doen
+1
stryder
@BEboer dat was opzich wel een idee geweest, maar er ligt ook nog een laagje aardappelvezel op de bult, dus dan word het wel eenz smeerboel
arjanvw
@BEboer qua voederwaardeprijs is perspulp niet raar toch? Of zit ik mis?
+1
J asper
@arjanvw 2,55 per procent
BEboer
@arjanvw is nog altijd goedkoper als krachtvoer maar verschil is niet groot meer, het is het eerste jaar sinds meer dan 10 jaar dat ik geen perspulp gekocht heb.

(klik om te vergroten)

colin-eikelboom
@stryder bieten die bevroren zijn geweest kunnen ook niet zo lang blijven liggen, dus ik ben benieuwd hoe het met perspulp komt van zulke bieten.
mf 6150
@colin-eikelboom
Wij hebben ook pulp van bevroren bieten, kon nou niet zeggen dat de pulp er pp t oog slecht uitzag

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot John Deere. Ook staan er nu al 453 foto's van de John Deere 6230. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
PUNTEN
12
WEERGAVES
35
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE