Onbekend Van alles van casejxu

Iemand? Ruilen?

casejxu
Ik zie de laatste dagen nogal wat folders voorbij komen bij liefhebbers. Laat ik zelf ook nog een hele stapel hebben.... doe er zelf niks mee en maak graag iemand gelukkig mee. Liefst iemand die ze allemaal tegelijk op komt halen. Als jij gevulde koeken mee neemt zet ik koffie. Mochten er voor bepaalde folders specifiek iemand interesse hebben hoor ik dat ook graag!

Merk dat er ook interesse is voor losse folders. Dus dat mag ook!

PS. ze hebben allemaal een nieuw thuis

Reacties

+3
casejxu
En ik heb nog meer!

(klik om te vergroten)

5 jaargangen farming toys incl 3 prijslijsten!

(klik om te vergroten)

Nog wat folders. Een grotere jcb posters. Links onder een folder van vicon van de landbouwrai waar in een verzameling producten staat. Daarnaast een tobroco bemester folder met ernaast de prijslijst in guldens🫣
Pieter Buren
@casejxu wat kostte een 3 meterse tobroco in guldens?
casejxu
@Pieter Buren 7000 gulden ex btw
Fendttrisixfan
Die fendt folder mag wel deze kant uitkomen 🙈
Baltus_steyr
This dat je zo ver weg woont, anders had me die cs van de case wel gepast. Dan had ik wat gepast mee genomen 😁 😀
casejxu
@Baltus_steyr cs of cvx?😜
+1
Baltus_steyr
@casejxu allebei!! 😬
+1
chris33
Die farmingtoys heb ik ook nog liggen, dat is lang geleden. Die gaan nooit meer weg. Dat gevoel wat ik krijg als ik ze weer open sla......terug naar mn jeugd. Internet bestond toen nog niet.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Onbekend. Ook staan er nu al 447 foto's van de Onbekend Van alles. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
PUNTEN
18
WEERGAVES
0
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE