Claas Sprint 330 K van dirkie ten hove

Claas Sprint 330 K

dirkie ten hove
Het begin van de grote schoonmaak is (wat laat) begonnen had gehoopt op beter weer om nog te kunnen stalvoeren. Voor de oplettende kijken zoek de verschillen met vorig jaar 😉.
+1
Arion-Tom
@dirkie ten hove deze opraapwagen lijkt nieuwer? Als vorig jaar!
+2
Pieter Buren
@dirkie ten hove andere band linksvoor en andere pickup banden? Of is de hele wagen anders?
+6
dirkie ten hove
@Pieter Buren @Arion-Tom scherp, ja klopt deze wagen is een andere wagen. Vorig jaar kwamen we er achter dat de oude wagen na 32 jaar trouwe dienst echt af was, na een korte zoektocht op ebay-kleinanzeigen.de vonden we deze wagen in zuid Duitsland voor geschikt geld en bijna nieuwe staat in de invoer dus die ingevoerd en nu een boel plezier van. De oude verbouwd de buurman tot balenwagen dus is niet helemaal weg

Reacties

+2
toonvanbergen361
Mooie opraapwagen!

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Claas. Ook staan er nu al 3 foto's van de Claas Sprint 330 K. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
PUNTEN
23
WEERGAVES
31
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE