Nordsten Zaaimachine van case956powerrzzzzz

Zaaiwiel Nordsten

Foto van een Nordsten zaaiwiel. De linkse is denk ik aangevreten door muizen, de rechtse heb ik getekend en geprint.

Reacties

+1
Past helaas nog niet helemaal helaas, zal de as eerst even goed schuren.

(klik om te vergroten)

Deutz77
@case956powerrzzzzz Mooie techniek dat printen. Is het net zo sterk als het oude onderdeel en kun je keuzes maken in de kwaliteit van het "granulaat"?
@Deutz77 Er zijn veel mogelijkheden in welke soort materiaal (filament) je kunt printen. Ik heb voor een vrij gangbare gekozen die tegen water kan. Ik denk wel dat het iets minder sterk is, maar zeker sterk genoeg. Voor de zekerheid print ik ze wel massief, en dan zijn ze behoorlijk wat zwaarder dan de originele.
dirkford
Zoek eens naar FIONA zaaimachine onderdelen
@dirkford Ja ik zag dat ze nog te bestellen zijn. Maar voor dat geld kan ik wel een paar printen, heb de printer toch staan 😉

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Nordsten. Ook staan er nu al 11 foto's van de Nordsten Zaaimachine. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
PUNTEN
6
WEERGAVES
22
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE