New Holland TM 150 van de Leeuw IH

New Holland TM 150

de Leeuw IH
Foto van een New Holland TM 150
Beetje langs de weg sloten maar is gelukkig nooit zoveel, laat mij maar gewoon meters maken, eigenlijk ook te breed met dubbellucht voor het mooi, maar is maar een paar dagen ieder jaar
+3
wim-same
@de Leeuw IH zo heb ik ook eens gesloot langs een fietspad, met ook bij mij aan 1 kant dubbel lucht. maar het was ook zo smal, dat ik aan de andere kant van het fietspad moes rijden, anders kon ik de bak niet boven de berm leeg maken. en dan komen er nog fietsers tussen de maaikorf en de trekker door, zonder dat jij daar erg in heb. Ik zou toch wel wat meer ontzag hebben voor een maaikorf als ik die fietser was.
+1
peter-witvliet
@wim-same gisteren, kwam ik een kraan tegen, ik blijf net zolang staan tot dat ik oog contact heb gemaakt met de bestuurder.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot New Holland. Ook staan er nu al 876 foto's van de New Holland TM 150. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
PUNTEN
18
WEERGAVES
16
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE