Valtra A104 van BEboer

Valtra A104

BEboer
Morgen eerste maïs en (zo of maandag) 2e kuil dan woensdag nog laatste snede oprapen en hopelijk in tussentijd tijd om wat gras te zaaien met deze agro masz schijveneg. Het is een zware machine om te tillen, benieuwd naar de werking 👌

Reacties

RVM
Is dit hetzelfde als unia?
+1
BEboer
@RVM is een zeer groot Pools merk, het constructie bedrijf "frickelo" hier id buurt is importeur van dit merk. Jaar of 5 geleden eens op demo gebruikt en nu toch maar voor gegaan.
ZetorTwente
@RVM Nee Unia is de concurrent, qua werkbeeld wint zo'n agromasz
Lars Bekhuis
@ZetorTwente vondt de Unia anders niet tegen vallen, kreeg de lange groenbemester mooi zwart.
ZetorTwente
@Lars Bekhuis Unia heeft ook wel zwaardere en ruimere types maar vind persoonlijk resultaat bij ondiep werken tegenvallen.

@RVM Bouw van de machine is anders.
RVM
@ZetorTwente oké de kleuren en opklapschijf zijn anders exact hetzelfde
Schluterfan
Moet je met zo'n schijveneg niet wat snelheid halen om mooi te werken? Ik heb het er met mijn pa ook al eens over gehad om zoiets te kopen. Een vriend van hem er ook eentje en die zei eens dat je toch snelheid, en dus zwaardere trekker moet voor hebben. Heb er zelf geen ervaring mee.
BEboer
@Schluterfan al eens getest op graanstoppel en vroeger ook stage gelopen bij veehouder met een amazone, die deed het ook vlot met 90 pk, gewicht is het slechtste punt denk ik. Komende week test ik deze eens, wij hebben ook geen rotoreg of ander "recent" grondbewerkingsmateriaal.
PieterA
@Schluterfan Wij hebben er onlangs ook 1 op demo gehad. Dat liep goed. Met 85 pk een 6 cm diep (ondieper wilde niet echt) op zavelgrond reden we dan zo'n 13 kilometer per uur.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Valtra. Ook staan er nu al 77 foto's van de Valtra A104. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
PUNTEN
17
WEERGAVES
27
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE