Fendt 722 Vario van Valtra man

Fendt 722 Vario

Valtra man
Dagje gewerkt onlangs met deze Fendt 722 Vario en Rotana pers. Fijne combi, zeker de pers imponeert qua capaciteit. De trekker moet ik aan wennen, ik heb heel weinig fendt vario ervaring dus die bediening is me echt nieuw. Gelukkig kan je op youtube al snel veel zaken vinden, zo ben ik snel uit TMS en footpedalmode uitgeraakt. De klassieke vario bediening krijg ik nog steeds niet helemaal kop aan. Ik kan die op mijn Valtra ook simuleren in de A en B groep (tot 17km/h) maar heb nog nooit de neiging of nood gehad dit te proberen.

Reacties

Lode103s
Was dit van een loonwerker of??
+1
Valtra man
@Lode103s ohja, absoluut. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, na een paar jaar niet gereden te hebben. Spring ik in de zomer bij wanneer de loonwerker het druk heeft.
Lode103s
@Valtra man welke loonwerker is dit dan?
+1
Valtra man
@Lode103s dit is loonwerken Derijcke uit Herfelingen. Lijkt me straf dat je die zou kennen vanuit Sint Margiete 🙂
+1
Lode103s
@Valtra man ahja, Eta derijcke, ken ik, ja ken nogal veel loonwerkers😅

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Fendt. Ook staan er nu al 555 foto's van de Fendt 722 Vario. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
PUNTEN
17
WEERGAVES
16
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE