International 1246 van Sanderford

Dubbellucht gepast

Sanderford
Foto van een International 1246, dubbellucht ernaast gemaakt. Beetje te laat voor Made doordat de bandenboer geen tijd had. Dan maar voor de volgende wedstrijd.

Reacties

DANOONTJE POWERR
11,2R48?
Sanderford
tractorquintentje
Dik voor elkaar Sander! 👌
Waarom de michelins eronderuit?
+1
Sanderford
@tractorquintentje die hebben wat te weinig profiel voor de klei, en dit set klebers kon ik voor een mooi prijsje kopen. Die sets 650 Michelin xm 108 met 20mm of meer profiel vragen ze hoofdprijzen voor vind ik.

Bijkomend voordeel is dat deze banden +/- 2 cm smaller zijn per band dan de 650's. Die centimeters heb ik nodig om binnen de 3m te blijven.
+1
Steyr thomas
Laat die gewichten aan de achterkant maar thuis hoor, als je hier een keer mee op de klei hebt gereden weet je pas wat grip is😜
+1
Sanderford
@Steyr thomas sowieso wel, anders weegt ie ook meer als 5,5 ton 🤣

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot International. Ook staan er nu al 1195 foto's van de International 1246. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
PUNTEN
14
WEERGAVES
12
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE