John Deere 1120 van JvH 1120

John Deere 1120

JvH 1120
Foto van een John Deere 1120 ook vandaag weer wat aan het knutselen geweest een nieuwe bovenbalk voor de beugel gemaakt deze is wat breder dan de originele overigens wel volgens de orginele maten deze waren namelijk in twee breedte maten leverbaar.

Reacties

+2
JvH 1120
De originele bovenbalk deze is 690mm de nieuwe is 792 mm op de oude zit nog vaag de originele Stikker nu dacht ik dat er hier iemand was die deze had laten namaken als die gene er nog heeft heb ik hier wel interesse in.

(klik om te vergroten)

+1
JvH 1120
Inmiddels gevonden wie een Stikker had laten maken heeft er voor mij nu ook een laten maken dus dat kunnen we ook weer van het lijstje schrappen 😁

(klik om te vergroten)

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot John Deere. Ook staan er nu al 479 foto's van de John Deere 1120. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
PUNTEN
13
WEERGAVES
10
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE