Deutz-Fahr Agrotron 110 van Gerben V

Deutz-Fahr Agrotron 110 met nieuwe pijp

Gerben V
De pijp van deze Deutz was ondertussen zover heen dat de lucht in de cabine onder het rijden ook niet meer optimaal was. Nieuwe pijp bij de dealer fors aan de prijs dus zelf een poging gedaan wat te knutselen. Kunnen zo wel weer even voorruit.
sjonnies
@Gerben V heb je rvs ronde buis gemaakt? En hoe heb je die knik halverwege de kabine gemaakt? Hier toen destijds ook andere uitlaat gekocht 1000 euro verderđŸ˜Ŧ nu de andere agrotorn is de uitlaat ook niet braaf nog wel dicht maar zal ook x iets anders moeten

Reacties

+1
Gerben V
Foto van de ouwe pijp

(klik om te vergroten)

Loonbedrijf_10
Die Deutz past er net in 😂😂.
Mooie pijp zit er nu op 👌
Gerben V
@Loonbedrijf_10 Ja als er ooit een maatje groter komt wordt de werkplaats wel krap zat😅
Loonbedrijf_10
@Gerben V haha ja this niet anders he😂😂😂
Gerben V
@sjonnies nieuwe ging inderdaad ruim over de â‚Ŧ1000. 3x 90 graden bocht en twee buizen was samen â‚Ŧ147 op www.upgradeperformanceparts.com
Bocht bij de cabine gewoon twee keer 10° afgezaagd en weer op mekaar gelast. Met de prijs voor 'n gasfles 98/2 argon Co2 en 'n rolletje rvs lasdraad nog lang niet aan het bedrag van een nieuwe.
PieterA
Het nadeel van deze pijp is dat hij gevaarlijk heet wordt.
+1
PieterA
Deutz-Fahr Agrotron 6.15

(klik om te vergroten)

Zo hebben wij het. Van RVS laten maken voor ik dacht 350 euro.
PieterA
@PieterA Net teruggezocht: inderdaad 350 euro.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Deutz-Fahr. Ook staan er nu al 118 foto's van de Deutz-Fahr Agrotron 110. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nÊt dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
PUNTEN
20
WEERGAVES
1.296
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE