kemp voerschuif van Herbert

Wie lui is moet slim zijn

Herbert
Foto van een kemp voerschuif. Soms leer je per toeval een handigheidje. Bleef laatst bij het omdrukken van een halve baal met de schuif in de baal hangen. Nam ik ineens het plastic en net mee met het pootje van de voerschuif. Sindsdien de trekker niet weer uit geweest om plastic van de baal te halen voordat ik hem verdeelđŸ¤™

Reacties

Albert Peters
Handig
Baltus_steyr
Wordt die nog luier 😁 😂 😂 . Voer je wat structuur balen bij aan de melkkoeien?
+2
Herbert
@Baltus_steyr haha nee jongvee en droge koeien krijgen balen. Een perceel 1e snede lang door laten groeien om er paardenhooi van te maken, maar had het uiteindelijk toch zelf nodig. Prachtig spul eigenlijk ook. Droge koeien en het oudere jongvee doen het er perfect op.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot kemp. Ook staan er nu al 19 foto's van de kemp voerschuif. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
PUNTEN
26
WEERGAVES
13
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE