Krone Big M van 2850Johndeere6R

Krone Big M

2850Johndeere6R
Foto van een Krone Big M van Loonbedrijf van Diepen (Spanbroek). Vandaag maar de loonwerker maar eens gebeld om de laatste 6,5 bunder eraf te laten maaien. Superveel staat er niet op maar ik vind het te lang om deze percelen zo de winter in te laten gaan. Als het weer nog even meezit kunnen de koeien er nog een aantal dagdelen grazen. Maar mocht het weer tegen zitten kan het mooi schoon de winter in

Reacties

+2
2850Johndeere6R
.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+1
Marcsteffens6265
Wat is de reden dat je de loonwerker laat komen om te maaien en niet zelf?
+1
2850Johndeere6R
Ik heb zelf geen maaier meer. En tevens kunnen hun het sneller als ik waardoor er mee zin uren overblijven om te drogen
Johny power
@2850Johndeere6R weg gedaan voor vervanging of mag de loonwerker het nu altijd bij jullie gaan doen
+2
2850Johndeere6R
@Johny power vroeger maaiden mijn broer altijd maar die is 15 jaar terug bij de loonwerker gaan werken en sindsdien komen eigenlijk altijd een poppetje tekort met het grassen. 1jaar later kochten hun een Big M en had ik onze Taarup 316 maaier gebruikt om 1 aluminium beregeningspijp in op te rollen, die was dus total loss. En vanaf dat moment maait mijn broer vaak met de maaier van de loonwerker (of ook wel een seen collega)en het bevalt prima.
Johny power
@2850Johndeere6R Owkee duidelijk. Dan is dit inderdaad net zo makkelijk en snel.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Krone. Ook staan er nu al 468 foto's van de Krone Big M. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
PUNTEN
7
WEERGAVES
915
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE