Massey Ferguson 155 van hooidonk

Massey Ferguson 155

hooidonk
De 155 had vandaag vrij, eigenlijk had ik gewoon geen zin alle losse draden vast te knopen, zodat hij weer rijdbaar was.
Vanmiddag de stekkers er aan gezet, van de verlichtingskabels naar het spatbord. Deze zitten onderaan het spatbord, zodat je die er af kunt halen, zonder dat je alle kabels los moet halen.
Origineel horen hier ook stekkers te zitten, maar het originele model was niet meer te vinden. Dus deze Deutsch stekkers er aan gezet, dat is mooi spul!

Reacties

wim-same
En als je het toch niet kan zien, na de montage ?
+2
hooidonk
Uiteindelijk komt hij behoorlijk in het zicht te zitten, op de binnenste buitenkant 🤔 van het spatbord.

(klik om te vergroten)

+2
WaterDeutzer
Netjes gemaakt! Maar zelf ben ik geen fan van Deutsch connectors. Pin overlap is erg kort, waarmee soms storingen bij kleine bewegingen. En een stekkerhoes heeft geen nut omdat de vergrendeling in de weg zit. Liever Hirschmann.
+1
hooidonk
@WaterDeutzer
Die Hirschmann stekkers zien er inderdaad wel wat degelijker uit.
Ze vielen mij ook wel een klein beetje tegen eerlijk gezegd, qua waterdichtheid en inderdaad de ver doorlopende vergrendeling.
Ik had deze Deutsch stekkers vooral gekozen om hun 'ouderwetse' uiterlijk.
Maar ik denk dat ze bij jouw toepassing veel meer er van langs krijgen, deze stekkers worden bijna nooit nat.
+2
steyrlanzboy
Mooi

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Massey Ferguson. Ook staan er nu al 433 foto's van de Massey Ferguson 155. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
PUNTEN
17
WEERGAVES
25
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE