New Holland Meerdere van PieterA

New Holland Meerdere

PieterA
27 juli 2019 Foto van een New Holland T7.190 en een TM 135. De blauwe trekkers binnen het bedrijf.

Een collega met John Deere's werd 50. Een goede vriend van hem leek her wel leuk om dan midden in de nacht een paar blauwen bij hem op de stoep te zetten; dus gauw even een beetje gepoetst.

In de zomer is dit "team beregenen" toen nog samen met de Fiat 1180. Dat maakt dat deze tractoren niet elk jaar evenveel uren maken. De tm tussen de 400 en 1000 uur en de T7 tussen de 300 en 700 uur.

Beide trekkers hebben inmiddels ook de nodige ploegervaring; de TM had die al en de T7 is tegenwoordig de ploegtrekker. Als het echt moet gebeuren met ploegen, dan haken we de oude Rumptstad achter de TM en ploegen zo vaak in teamverband achter elkaar 1 of meerdere percelen achter elkaar om.

Daarnaast staat de T7 vaak bij de oogst voor de woel-rotor-zaaicombinatie en staat de TM bijna vast voor de kieper.

Reacties

+1
Massey 2705
Leuke grap bij de buurman.....!
Heb je zelf nog een voorkeur van trekker, kwa bedienings gemak of werk plezier ?
+1
PieterA
@Massey 2705 Jazeker! Eerst was dat de MF 155, later de MF 3065, gevolgd door de MF 6160 en nu de Deutz-Fahr 120. Met deze trekker kan ik lezen en schrijven.

Sinds ruim een jaar hebben we een Deutz-Fahr 6190 TTV en ik hoop dat ik daar steeds beter aan gewend raak, maar voor nu hou ik het nog even bij de 120. Gwnoemde trekkers zijn nou niet speciaal de trekkers die de makkelijkste bediening hebben of zo, maar ik ben er een beetje mee vergroeid.
angelo-nabben
@PieterA Staan de New Hollands aan de aftakaspomp?
+2
Massey 2705
@PieterA bedankt voor de uitleg ! Ik bedoelde eigenlijk meer met deze vraag , het verschil ,of jouw voorkeur tussen beide New Holland trekkers op de foto. Ik ben niet tegen voor uit gang. Maar soms met een een nieuwer model trekker , versus het oude model is het bedienings gemak van handels of algemeen overzicht er niet op voor uit gegaan ( maar dat is mijn mening !😉)
+1
PieterA
@Massey 2705 O, ik heb geen voorkeur voor 1 van de twee. De TM trekt wat meer, en de T7 is wat comfortabeler. Voor de rest rijden ze allebei wel goed.
+1
PieterA
Ja, de TM 135; De T7.190 rolt de aanvoerslangen op en af en sleept de haspel uit.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot New Holland. Ook staan er nu al 4832 foto's van de New Holland Meerdere. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
PUNTEN
28
WEERGAVES
26
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE