Case International 845 XL van steven-akker

Case International 845 XL

steven-akker
Foto van een Case International 845 XL vandaag even 32 dikke pakken weggebracht even een mooi tijdverdrijf op de zaterdag

Reacties

+1
steven-akker
@Andre150 geperst door jou
Andre150
+1
steven-akker
@Andre150 dit jaar nog maar zo'n rondje, ging mooi afgelopen seizoen
+1
Andre150

(klik om te vergroten)

steven-akker
@Andre150 dit was op de leidijk @Andre150
Pieter Buren
Waarom niet 2 x 16 geladen dan?
steven-akker
@Pieter Buren waarom 2 x 16 als ze er in 1 keer op kunnen deze wagen kan het zat hebben,het is dat deze man maar 32 wilde hebben anders had ik er zo nog 8 bij op gezet
Pieter Buren
@steven-akker ik tel 20 op deze wagen. Wat doe ik verkeerd?
+1
Andre150
@Pieter Buren onderste 2 lagen staan 3 breed. Maakt 6 en dan nog 2 er bovenop.8 per slag dus
steven-akker
@Pieter Buren klopt precies zoals @Andre150 zegt
+1
steven-akker

(klik om te vergroten)

+1
Pieter Buren
@steven-akker O, dit zijn 90(?)x90 cm pakken. Bij ons in de buurt is alles 120x90 cm, dus ik ging uit van 4 blokjes van 5.
+1
steven-akker
@Pieter Buren ja klopt hele mooie maat voor ons die andere zijn voor ons te groot
Pieter Buren
@steven-akker heb net even op je profiel rondgekeken. Ben eigenlijk wel benieuwd in wat voor stal die 15 blaarkoppen staan.
+2
steven-akker
@Pieter Burenen op de andere kant staan ook nog koeien alleen heb niet een foto van de hele stal

(klik om te vergroten)

Hier staan ze
Pieter Buren
@steven-akker prachtige koeien. Mooi schoon en mooi breed. Worden ze wel gemolken? Die derde heeft geen uier zo lijkt het, maar ik zie wel een melkleiding. Ik heb zo'n stal trouwens nog nooit in het echt gezien voor zover ik me kan herinneren. Is wel makkelijker met voeren dan bij ons.
steven-akker
@Pieter Buren nee deze koeien worden niet gemolken ze krijgen wel een kalf en het kalf blijft bij de moeder totdat ze weer op stal komen dan worden de koe kalveren eruit gezocht en de stieren gaan sowieso weg de mooiste koe kalveren houden we en meestal blijven er dan nog 5 /6 over die dan blijven.het is een heel lang verhaal maar kort gezegd de vorige boerderij stond in marum daar zijn we uitgekocht door de gemeente ivm woningbouw en mijn vader had toen de keuze uit 3 boerderijen ,deze is het toen geworden en de vorige eigenaar melkte er 70 koeien en ja het zat er toen nog in en dat is altijd zo gebleven,en nog nooit gezien zegt ie ik zou zeggen wees welkom
Pieter Buren
@steven-akker ben vorige week zondag toevallig nog door kornhorn en omstreken gereden. Zie wel wanneer ik weer eens in die buurten een blokje om ga. De boerderij is op nummer 13 zeker met een lange oprit?
case 745 xl
@steven-akker dan volgend jaar maar aan de Midibalen.😂😂
steven-akker
@case 745 xl ook die kans is wel aanwezig
case 745 xl
@steven-akker kom wel vaker in die hoek persen đŸ’Ē
Pieter Buren
@case 745 xl toevallig dat jij hier ook bent. Ik had even een vraagje. Zitten er ook messen in een criap pers en hoe kort wordt het dan gesneden?
Hoorde gisteren van iemand die schapen voor de hobby heeft dat hij de midibalen amper uit elkaar kreeg omdat het gras zo lang was.
Nou was dat gras van de slachte en dus na 1 juli pas gemaaid en vrij houterig (schapen vonden het niet lekker), maar als het gesneden is zou het niks uit moeten maken lijkt mij.
case 745 xl
@Pieter Buren de snijinrichting is een optie op een criap. Ik heb het er wel op. Er kunnen 8 messen in de invoer van 85 cm dis een snijlengte van een cm of 8 zou dan theoretici haalbaar zijn. Voor schapen zou ik iets eerder maaien. Paarden hebben houterig voer nodig schapen doen het er niet goed op.
Pieter Buren
@case 745 xl It Fryske Gea beheerd de slachtedijk. Hun maaibeleid is sinds vorig jaar 'na 1 juli maaien' (voorheen 15 juni). Dan kun je weinig aan de maaidatum doen. Die man met de schapen zat ook al te twijfelen of hij dit jaar het gras wel wil hebben. Het loonbedrijf dat bij ons kuilt, maait ook de slachtedijk. Die kregen van andere boeren die ook gras van de slachte gebruiken soortgelijke klachten over de kwaliteit.
Pieter Buren
@case 745 xl maar ik denk dan niet dat die criap ook messen had. 8cm moet je wel uit elkaar kunnen krijgen.
case 745 xl
@Pieter Buren ik gebruik de messen ook bijna nooit tenzij er om word gevraagd. Wie was dat met de criap?
Pieter Buren
@case 745 xl weet niet meet wat voor trekker ervoor zat. Alleen dat het een criap was met een zwart plastic. Wij waren toen even verderop aan het laden.
Heb in de buurt wel een keer eentje zien rijden met een Case trekker ervoor.
case 745 xl
@Pieter Buren bij jullie in de buurt zit idd iemand met een case en zwart plastic die heeft een agronic pers.
steven-akker
@case 745 xl ja daar weet ik alles van er lagen toen vele maar dan ook vele baaltjes
case 745 xl
@steven-akker goeie 600 waren dat er toen idd. Kom nu nog wel geregeld die kant op
steven-akker
Ja klopt als 1 bus stuur je wel ff een pb met mijn nummer want ben er niet altijd

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Case International. Ook staan er nu al 1726 foto's van de Case International 845 XL. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nÊt dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
PUNTEN
22
WEERGAVES
9
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE