Eicher G 400 Unisuper van MMaarten

Eicher G 400 Unisuper

MMaarten
Misschien toch wel één van de uniekste combinatie die we in 2021 aan het werk zagen. Een Eicher G400 Unisuper, daarvoor moesten we naar Nederland. Voor ons niet zo heel ver, aangezien we vrij dicht bij de grens zitten.
Een knappe trekker die volledig gerestaureerd werd en op de koop toe nog een Stoll rooier opgebouwd kreeg.
De combinatie behoort tot de collectie van Tiemen Bosma maar voor de gelegenheid nam Kees de Nood het stuur in handen. Voormalig loonwerker Kees heeft immers tonnen ervaring in het rooien van suikerbieten.
Op deze foto zien we de Stoll net een bak bieten uitgekipt hebben.

deoudedoos.be/

Reacties

+3
worteljcb
Uniek stukje techniek! Dat moet een fantastisch gevoel geven om dat op te knappen en er dan ook hobbymatig mee te kunnen werken👍
+2
MW Herder
Prachtig dit materiaal. Ik hou er van , van die werktuigdragers waar als op en aan kan. Je kunt zeggen wat je wil, maar het is gewoon een zelfrijder😉👍
+1
Heeft deze pas ook niet in de oltimer rubriek van de trekker gestaan?
@johndeere6910forever ja klopt had het ook gelezen.
+1
Towaberg
Ongelofelijk knap 👌

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Eicher. Ook staan er nu al 90 foto's van de Eicher G 400 Unisuper. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
PUNTEN
39
WEERGAVES
623
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE