New Holland FX 48 van Henkkouters

New Holland FX 48

Henkkouters
Foto van een New Holland FX 48

Reacties

Fendt926Driver
Maait het mooi stabiel?
Goede nette invoer van de 8 rijer bek?
Is dit een new holland bek of een kemper?
+1
Henkkouters
@Fendt926Driver

Maait opzich wel super rustig en stabiel.

Alleen als je een geer uit aan het rijden bent gaat de bek enorm snel stroppen op de buitenste schijven en dan als je geluk hebt hoef je er niet af anders wel …..

We hebben de bek op proef van beverdam
Kwa capaciteit konden we 4,5/4,9 rijden dus dat is gewoon goed Maar ik denk toch dat er een Kemper gaat komen
Fendt926Driver
@Henkkouters ok. Goede gebruiks ervaring.
Hier rijden ze nu weer veel met de nieuwe 8 rijer kemper met grote trommels aan de nieuwere claas hakselaars en niet de claas orbis rij onafhankelijke.
Zal ook wel ergens voorkeur voor zijn.
Henkkouters
@Fendt926Driver Klopt zie je hier ook steeds vaker en als je door vraagt gaat er vaak toch een lichtelijke voorkeur naar Kemper. Ik kraak de claas bekken zeker niet af alleen onder de omstandigheden dat het lastiger word werkt een Kemper iets beter
HansN
@Henkkouters Bij mais die plat gaat door storm of dergelijke is de Claas bek weer in het voordeel. Maar zoals je zegt ontlopen ze elkaar niet veel bij standaard gebruik.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot New Holland. Ook staan er nu al 296 foto's van de New Holland FX 48. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
PUNTEN
7
WEERGAVES
24
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE