Kerktorens afspeuren naar vleermuizen: “Soms moet je het met alleen poep doen”

Hoe staat het met de vleermuizen in Opmeer? Ecoloog Carola van den Tempel en bioloog Theo Koelman deden voor die vraag onderzoek op grote hoogte: namelijk in kerktorens. Het is een jaarlijks onderzoek om te kijken hoeveel en welke vleermuizen zich begeven in de regio. De dieren hebben vaste verblijfplekken, dus geeft het een goed […]
 Kerktorens afspeuren naar vleermuizen: “Soms moet je het met alleen poep doen” (weeff.nl)

Hoe staat het met de vleermuizen in Opmeer? Ecoloog Carola van den Tempel en bioloog Theo Koelman deden voor die vraag onderzoek op grote hoogte: namelijk in kerktorens. Het is een jaarlijks onderzoek om te kijken hoeveel en welke vleermuizen zich begeven in de regio. De dieren hebben vaste verblijfplekken, dus geeft het een goed […] Het bericht Kerktorens afspeuren naar vleermuizen: “Soms moet je het met alleen poep doen” verscheen eerst op WEEFF.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden poep en dieren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!