PostNL neemt belang in online foodmarktplaats VersTrade

De online foodmarktplaats VersTrade verbindt foodprofessionals aan grote en kleine fabrikanten van levensmiddelen en dranken. PostNL stapt in als minderheidsaandeelhouder om verdere groei te realiseren. Door deze samenwerking kan VersTrade nog meer aanbieders toevoegen aan hun platform.
De oprichters van…
 PostNL neemt belang in online foodmarktplaats VersTrade (groentennieuws.nl)

De online foodmarktplaats VersTrade verbindt foodprofessionals aan grote en kleine fabrikanten van levensmiddelen en dranken. PostNL stapt in als minderheidsaandeelhouder om verdere groei te realiseren. Door deze samenwerking kan VersTrade nog meer aanbieders toevoegen aan hun platform. De oprichters van…

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

De agrarische sector staat bol van de ontwikkelingen. Op boeren.online worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!