Bill Gates investeert €600 miljoen in websuper Picnic voor internationale groei

Online supermarkt Picnic heeft in een nieuwe financieringsronde €600 miljoen opgehaald om zijn groei te versnellen en de duurzaamste boodschappen bezorgservice van Europa te worden. De Bill & Melinda Gates Foundation Trust leidde de financieringsronde. Ook de reeds bestaande investeerders deden mee.
 Bill Gates investeert in onlinesupermarkt Picnic (gelderlander.nl)

De stichting van Microsoft-medeoprichter Bill Gates en zijn ex-vrouw Melinda investeert miljoenen euro’s in de Nederlandse onlinesupermarkt Picnic.

 'E-commerce kost Europese supermarkten miljarden winst' (transport-online.nl)

'S-HERTOGENBOSCH - Supermarkten zagen sinds de uitbraak van corona het online boodschappen doen exploderen. Uitgaande van 2020 is de transitie in Europa met vier tot vijf jaar versneld. De penetratie van e-commerce is tot 1...Lees meer

 Bill Gates investeert €600 miljoen in websuper Picnic voor internationale groei (bpnieuws.nl)

Online supermarkt Picnic heeft in een nieuwe financieringsronde €600 miljoen opgehaald om zijn groei te versnellen en de duurzaamste boodschappen bezorgservice van Europa te worden. De Bill & Melinda Gates Foundation Trust leidde de financieringsronde. Ook de reeds bestaande investeerders deden mee. De nieuwe…

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden supermarkt , europa en boodschappen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!