Whopper van Vegetarische Slager nu ook bij Burger King in China

LONDEN (ANP) - De Vegetarische Slager gaat nu ook hamburgers leveren aan Burger King in China, Latijns-Amerika en de Cariben. Daarmee wordt de samenwerking tussen het Unilever-onderdeel en de hamburgergigant uitgebreid. Ruim een jaar geleden ging De Vegetarische Slager de samenwerking aan met Burger King voor Europa. Hier levert de Vegetarische Slager inmiddels ook plantaardige nuggets.
 Whopper van Vegetarische Slager nu ook bij Burger King in China (nieuws.nl)

LONDEN (ANP) - De Vegetarische Slager gaat nu ook hamburgers leveren aan Burger King in China, Latijns-Amerika en de Cariben. Daarmee wordt de samenwerking tussen het Unilever-onderdeel en de hamburgergigant uitgebreid. Ruim een jaar geleden ging De Vegetarische Slager de samenwerking aan met Burger King voor Europa. Hier levert de Vegetarische Slager inmiddels ook plantaardige nuggets. Het bericht Whopper van Vegetarische Slager nu ook bij Burger King in China verscheen eerst op Nieuws.nl.

 Vegetarische Slager maakt Whopper zonder vlees bij Burger King in China (telegraaf.nl)

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden china en europa geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!