€˜Helft Nederlandse exporteurs heeft lagere omzet door corona’

ZOETERMEER (ANP) - Ruim de helft van alle Nederlandse exporterende bedrijven voelt de coronapandemie in de omzetcijfers. Dat maakt ondernemersorganisatie voor handels- en productiebedrijven evofenedex op uit een enquête onder haar leden. Bij de meeste ondernemers die minder uitvoeren, komt dit doordat er veel vraag is weggevallen.
 â€˜Helft Nederlandse exporteurs heeft lagere omzet door corona’ (nieuws.nl)

ZOETERMEER (ANP) - Ruim de helft van alle Nederlandse exporterende bedrijven voelt de coronapandemie in de omzetcijfers. Dat maakt ondernemersorganisatie voor handels- en productiebedrijven evofenedex op uit een enquête onder haar leden. Bij de meeste ondernemers die minder uitvoeren, komt dit doordat er veel vraag is weggevallen. Het bericht ‘Helft Nederlandse exporteurs heeft lagere omzet door corona’ verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden omzet geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!