Vlinderstichting: niet alleen aandacht voor honingbij

WAGENINGEN (ANP) - Er moet niet alleen aandacht zijn voor het behoud van de honingbij, maar ook voor dat van andere bestuivende insecten. Die oproep doet een groep natuurorganisaties in een brief aan minister Carola Schouten (Landbouw en Natuur). De organisaties willen dat Nederland niet een nieuwe Europese richtlijn over bestrijdingsmiddelen steunt, maar zelf een stap verder zet om insecten te beschermen.
 Vlinderstichting: niet alleen aandacht voor honingbij (nieuws.nl)

WAGENINGEN (ANP) - Er moet niet alleen aandacht zijn voor het behoud van de honingbij, maar ook voor dat van andere bestuivende insecten. Die oproep doet een groep natuurorganisaties in een brief aan minister Carola Schouten (Landbouw en Natuur). De organisaties willen dat Nederland niet een nieuwe Europese richtlijn over bestrijdingsmiddelen steunt, maar zelf een stap verder zet om insecten te beschermen. Het bericht Vlinderstichting: niet alleen aandacht voor honingbij verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden insecten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!