Stukjes Europese steun voor land- en tuinbouw in afwachting van compleet Europees steunpakket

Het échte steunpakket uit Europa laat nog even op zich wachten (minstens twee weken zelfs), maar een aantal maatregelen om de Europese land- en tuinbouwsector zijn al wel genomen. Janusz Wojciechowski, de Poolse landbouwvoorzitter van de Europese landbouwcommissie, somt ze op.

Verlenging van de deadline voor…
 Stukjes Europese steun voor land- en tuinbouw in afwachting van compleet Europees steunpakket (groentennieuws.nl)

Het échte steunpakket uit Europa laat nog even op zich wachten (minstens twee weken zelfs), maar een aantal maatregelen om de Europese land- en tuinbouwsector zijn al wel genomen. Janusz Wojciechowski, de Poolse landbouwvoorzitter van de Europese landbouwcommissie, somt ze op. Verlenging van de deadline voor…

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden tuinbouw , europa en europees geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!