CDA wil pas op de plaats maken met groei luchtvaart

BINNENLAND – Namens een vijfentwintigtal leden dient het Zwolse CDA-raadslid Arjan Spaans tijdens het CDA-congres in november een resolutie in waarin wordt gepleit voor een terughoudend beleid als het gaat om de groei van de luchtvaart. De verklaring wordt onder meer gesteund door het voormalige Ommer raadslid Bert Vroon uit Damsholte, de Overijsselse Statenleden Bouwien […]
Het bericht CDA wil pas op de plaats maken met groei luchtvaart verscheen eerst op Vechtdal FM.
 CDA wil pas op de plaats maken met groei luchtvaart (vechtdalfm.nl)

BINNENLAND – Namens een vijfentwintigtal leden dient het Zwolse CDA-raadslid Arjan Spaans tijdens het CDA-congres in november een resolutie in waarin wordt gepleit voor een terughoudend beleid als het gaat om de groei van de luchtvaart. De verklaring wordt onder meer gesteund door het voormalige Ommer raadslid Bert Vroon uit Damsholte, de Overijsselse Statenleden Bouwien […] Het bericht CDA wil pas op de plaats maken met groei luchtvaart verscheen eerst op Vechtdal FM.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden cda geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!