Wie wint dit jaar de Greenovation Award?

Ook dit jaar wordt tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair de Greenovation Award 2019 uitgereikt.
De Greenovation Award staat voor de beste duurzame product- of conceptintroductie van een Trade Fair Aalsmeer exposant. De 1 genomineerde producten/ concepten worden tijdens de Trade Fair gepresenteerd in het Royal FloraHolland House, waar op 6 november 2019 ook de uitreiking van de Awards plaatsvindt.
 Wie wint dit jaar de Greenovation Award? (floranews.com)

Ook dit jaar wordt tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair de Greenovation Award 2019 uitgereikt. De Greenovation Award staat voor de beste duurzame product- of conceptintroductie van een Trade Fair Aalsmeer exposant. De 1 genomineerde producten/ concepten worden tijdens de Trade Fair gepresenteerd in het Royal FloraHolland House, waar op 6 november 2019 ook de uitreiking van de Awards plaatsvindt.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

De agrarische sector staat bol van de ontwikkelingen. Op boeren.online worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!