Hoe groot is big #blog

We kennen de term wel, big data. Als je eenieder mag geloven kan je tegenwoordig niet meer zonder. En eigenlijk klopt dat ook wel, want beslissingen neem je nou eenmaal op basis van data. Nu hoor ik mensen wel eens zeggen dat we toch geen Google, Amazon of Tencent zijn…. Dat klopt, dat zijn we ook niet maar toch kunnen we de beschikbare data prima gebruiken.

BIG Data
Voor we over de term big gaan praten is het goed om eens stil te staan bij het begrip als geheel. Wat is eigenlijk big data? Als je gaat zoeken dan kom je vele definities tegen. Dus een echt eenduidigheid is er niet. Toch wil ik er eentje noemen:
 Hoe groot is big #blog (floranews.com)

We kennen de term wel, big data. Als je eenieder mag geloven kan je tegenwoordig niet meer zonder. En eigenlijk klopt dat ook wel, want beslissingen neem je nou eenmaal op basis van data. Nu hoor ik mensen wel eens zeggen dat we toch geen Google, Amazon of Tencent zijn…. Dat klopt, dat zijn we ook niet maar toch kunnen we de beschikbare data prima gebruiken. BIG Data Voor we over de term big gaan praten is het goed om eens stil te staan bij het begrip als geheel. Wat is eigenlijk big data? Als je gaat zoeken dan kom je vele definities tegen. Dus een echt eenduidigheid is er niet. Toch wil ik er eentje noemen:

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

De agrarische sector staat bol van de ontwikkelingen. Op boeren.online worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!