Droge zomer ebt nog na bij start groeiseizoen

DEN HAAG (ANP/WEERONLINE) - De gevolgen van de droge zomer van vorig jaar zijn nog altijd te zien. Gemiddeld is er over het hele land sprake van een neerslagtekort van 65 millimeter, terwijl in een normaal jaar op 31 maart een overschot van zo'n 200 millimeter wordt gemeten. Dat meldt Weeronline.
Het bericht Droge zomer ebt nog na bij start groeiseizoen verscheen eerst op Nieuws.nl.
 Droge zomer ebt nog na bij start groeiseizoen (nieuws.nl)

DEN HAAG (ANP/WEERONLINE) - De gevolgen van de droge zomer van vorig jaar zijn nog altijd te zien. Gemiddeld is er over het hele land sprake van een neerslagtekort van 65 millimeter, terwijl in een normaal jaar op 31 maart een overschot van zo'n 200 millimeter wordt gemeten. Dat meldt Weeronline. Het bericht Droge zomer ebt nog na bij start groeiseizoen verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden zomer en den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!