Wil je van de btw een sturingsmiddel maken? Verhoog hem dan flink

De btw, belasting op toegevoegde waarde, bestaat deze week 50 jaar. Met ingang van 1 januari voerde de regering de grootste tariefverhoging door van die 50 jaar, het lage tarief gaat van 6% naar 9%. Ophef, want nu worden ook groente en fruit duurder. Dat druist toch in tegen dat andere overheidsstreven, om ons gezonder te laten eten? Op nieuwjaarsdag en de dagen daarna werd er op Foodlog al druk over gediscussieerd.
 Wil je van de btw een sturingsmiddel maken? Verhoog hem dan flink (foodlog.nl)

De btw, belasting op toegevoegde waarde, bestaat deze week 50 jaar. Met ingang van 1 januari voerde de regering de grootste tariefverhoging door van die 50 jaar, het lage tarief gaat van 6% naar 9%. Ophef, want nu worden ook groente en fruit duurder. Dat druist toch in tegen dat andere overheidsstreven, om ons gezonder te laten eten? Op nieuwjaarsdag en de dagen daarna werd er op Foodlog al druk over gediscussieerd.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden fruit , druk , belasting , foodlog , groente , btw en toegevoegde waarde geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!