Trending in food 2019: Bruggen bouwen

Bert Frowijn, Bilfinger Tebodin: ‘Step changes komen vaak van innovatieve startups’. Bilfinger Tebodin ziet de ontwikkeling van de circulaire economie en van biobased producten als belangrijke trends. “Een goede samenwerking tussen bedrijven is cruciaal om de ideeën die bij de startups worden ontwikkeld ook daadwerkelijk te laten slagen”, zegt Bert Frowijn. Daarnaast ziet hij dat olie-, gas- en chemiebedrijven vooroplopen in het digitaliseren van de engineering en de maintenance. “Voedingsmiddelenbedrijven kunnen hier hun voordeel uit halen.”
 Trending in food 2019: Bruggen bouwen (vmt.nl)

Bert Frowijn, Bilfinger Tebodin: ‘Step changes komen vaak van innovatieve startups’. Bilfinger Tebodin ziet de ontwikkeling van de circulaire economie en van biobased producten als belangrijke trends. “Een goede samenwerking tussen bedrijven is cruciaal om de ideeën die bij de startups worden ontwikkeld ook daadwerkelijk te laten slagen”, zegt Bert Frowijn. Daarnaast ziet hij dat olie-, gas- en chemiebedrijven vooroplopen in het digitaliseren van de engineering en de maintenance. “Voedingsmiddelenbedrijven kunnen hier hun voordeel uit halen.”

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden economie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!