Coca-Cola koopt koffiegigant Costa

Coca cola neemt de koffieketen Costa over. Coca-Cola betaalt zo’n 4,4 miljard euro voor één van de grootste koffieketens ter wereld.
Costa wordt overgenomen van het Britse Whitebread, een bedrijf actief in de hotel- en restaurantsector. Whitebread kocht Costa in 1995 voor negentien miljoen pond. In die tijd nam het bedrijf flink in waarde toe en groeide het aantal verkooppunten toe tot vierduizend wereldwijd.
 Coca-Cola koopt koffiegigant Costa (vmt.nl)

Coca cola neemt de koffieketen Costa over. Coca-Cola betaalt zo’n 4,4 miljard euro voor één van de grootste koffieketens ter wereld. Costa wordt overgenomen van het Britse Whitebread, een bedrijf actief in de hotel- en restaurantsector. Whitebread kocht Costa in 1995 voor negentien miljoen pond. In die tijd nam het bedrijf flink in waarde toe en groeide het aantal verkooppunten toe tot vierduizend wereldwijd.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden 1995 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!