Voedselveiligheid begint bij positieve bedrijfscultuur

Leiderschap en doeltreffende communicatie in voedselverwerkende bedrijven hebben een grote impact op hoe veilig voedsel geproduceerd en verwerkt wordt. Dat blijkt uit onderzoek van de Universiteit Gent. “Een certificaat is geen garantie voor veilig voedsel", zegt één van de onderzoekers Eline De Boeck van de Gentse faculteit Bio-ingenieurswetenschappen.
 Voedselveiligheid begint bij positieve bedrijfscultuur (vmt.nl)

Leiderschap en doeltreffende communicatie in voedselverwerkende bedrijven hebben een grote impact op hoe veilig voedsel geproduceerd en verwerkt wordt. Dat blijkt uit onderzoek van de Universiteit Gent. “Een certificaat is geen garantie voor veilig voedsel", zegt één van de onderzoekers Eline De Boeck van de Gentse faculteit Bio-ingenieurswetenschappen.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden communicatie , voedselveiligheid , voedsel en garantie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!