Export bloemen en planten gestagneerd door kou

AALSMEER (ANP) - De Nederlandse export van bloemen en planten is afgelopen kwartaal nipt gegroeid ten opzichte van een jaar eerder. Volgens brancheorganisatie VGB was sprake van een veelbelovende januarimaand, maar daarna liep de afzet terug. Door het koude weer viel vooral de verkoop van tuinplanten in maart erg tegen.
Het bericht Export bloemen en planten gestagneerd door kou verscheen eerst op Nieuws.nl.
 Export bloemen en planten gestagneerd door kou (nieuws.nl)

AALSMEER (ANP) - De Nederlandse export van bloemen en planten is afgelopen kwartaal nipt gegroeid ten opzichte van een jaar eerder. Volgens brancheorganisatie VGB was sprake van een veelbelovende januarimaand, maar daarna liep de afzet terug. Door het koude weer viel vooral de verkoop van tuinplanten in maart erg tegen. Het bericht Export bloemen en planten gestagneerd door kou verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden verkoop , export en Bloemen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!