Hepatitis E: Rauw varkensvlees is de belangrijkste oorzaak van infectie in de EU

Verbruik van rauw of gebakken varkensvlees en lever is de meest voorkomende oorzaak van hepatitis E infectie in de EU, aldus EFSA.
 Hepatitis E: Rauw varkensvlees is de belangrijkste oorzaak van infectie in de EU (varkensbedrijf.nl)

Verbruik van rauw of gebakken varkensvlees en lever is de meest voorkomende oorzaak van hepatitis E infectie in de EU, aldus EFSA.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden efsa , varkensvlees , hepatitis e en europese unie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!