Eerste melkprijzen van 2018 komen in zicht

Op de valreep lijkt het erop dat de melkmarkt weer een balans gevonden heeft. Of dit de bodem is, moet nog blijken. Het is in elk geval positief dat prijzen niet verder wegzakken.

Door het gat tussen de markt en prijzen wordt het spannend met welke melkprijzen FrieslandCampina en Arla het jaar 2018 gaan openen.
 Eerste melkprijzen van 2018 komen in zicht (boerenbusiness.nl)

Op de valreep lijkt het erop dat de melkmarkt weer een balans gevonden heeft. Of dit de bodem is, moet nog blijken. Het is in elk geval positief dat prijzen niet verder wegzakken. Door het gat tussen de markt en prijzen wordt het spannend met welke melkprijzen FrieslandCampina en Arla het jaar 2018 gaan openen.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden frieslandcampina , bodem , arla en melkmarkt geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!