Nu al meer dode dieren bij stalbranden dan vorig jaar

Bij een stalbrand in Swifterbant zijn vanochtend volgens de brandweer 40.000 kippen om het leven gekomen. Daarmee komt het totaal aantal dieren dat dit jaar verbrandde bij stalbranden op 225.000. Dat is meer dan in heel 2016 toen er 201.000 dieren omkwamen. Dat blijkt uit cijfers die Wakker Dier bijhoudt over stalbranden. “Dat er dit … Lees meer
The post Nu al meer dode dieren bij stalbranden dan vorig jaar appeared first on Wakker Dier.
 Nu al meer dode dieren bij stalbranden dan vorig jaar (wakkerdier.nl)

Bij een stalbrand in Swifterbant zijn vanochtend volgens de brandweer 40.000 kippen om het leven gekomen. Daarmee komt het totaal aantal dieren dat dit jaar verbrandde bij stalbranden op 225.000. Dat is meer dan in heel 2016 toen er 201.000 dieren omkwamen. Dat blijkt uit cijfers die Wakker Dier bijhoudt over stalbranden. “Dat er dit … Lees meer The post Nu al meer dode dieren bij stalbranden dan vorig jaar appeared first on Wakker Dier.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden swifterbant , kippen , dieren , stalbranden en brandweer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!