Spirit of Winter buitenfair op Paleis Het Loo.

De 10e editie van Spirit of Winter maakt van 15 tot en met 19 november de warmste winterdagen van het jaar. Vijf dagen lang vind je hier ruim 150 specialisten, smaakmakers, sfeermakers, trendsetters en nog veel meer. 'The most wonderful time of the year' begint op Spirit of Winter!

Geniet op eén van de verwarmde terrassen van een warm drankje en een home-made lekkernij. Of schuif aan bij een kookdemonstratie waar onze chef-koks laten zien hoe jij deze feestdagen de sterren van de hemel kookt! Knapperende vuurtjes, duizenden lichtjes, live muziek en het brede aanbod van onze standhouders staan garant voor onvergetelijke winterse gezelligheid.
 Spirit of Winter buitenfair op Paleis Het Loo. (bloemenkrant.nl)

De 10e editie van Spirit of Winter maakt van 15 tot en met 19 november de warmste winterdagen van het jaar. Vijf dagen lang vind je hier ruim 150 specialisten, smaakmakers, sfeermakers, trendsetters en nog veel meer. 'The most wonderful time of the year' begint op Spirit of Winter! Geniet op eén van de verwarmde terrassen van een warm drankje en een home-made lekkernij. Of schuif aan bij een kookdemonstratie waar onze chef-koks laten zien hoe jij deze feestdagen de sterren van de hemel kookt! Knapperende vuurtjes, duizenden lichtjes, live muziek en het brede aanbod van onze standhouders staan garant voor onvergetelijke winterse gezelligheid.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden winter , schuif , warm en garant geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!