Almere - Voorlichter Floriade vertrekt: “niet leuk genoeg”

Voorlichter Peter Smit van de Floriade heeft maandag bekend gemaakt dat hij niet langer de communicatie wil doen voor het evenement in 2022. Smit werd begin deze zomer ingehuurd door de gemeente Almere. Hij heeft als specialiteit crisiscommunicatie. Volgens de gemeente is Peter Smit gestopt, omdat zijn Floriade-werk niet goed te combineren was met zijn overige werk. De gemeente zegt begrip te hebben voor zijn keuze. "Leuker dan Floriade" Smit zelf zegt dat de Floriade meer tijd vraagt...
 Almere - Voorlichter Floriade vertrekt: “niet leuk genoeg” (omroepflevoland.nl)

Voorlichter Peter Smit van de Floriade heeft maandag bekend gemaakt dat hij niet langer de communicatie wil doen voor het evenement in 2022.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden zomer , communicatie en tuinbouw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!