Geen Trekker Trek, wel feestavond in Schuinesloot (Update 17.20 uur)

Schuinesloot – ‘Alles is kletsnat. Het hele terrein staat blank. Daarom hebben we zaterdag 9 september 2017 helaas moeten besluiten om Trekker Trek vandaag niet door te laten gaan,’ zegt Hennie Leyerik van TRS Boeren.

De organisator van het tweedaagse evenement benadrukt dat de feestavond zaterdagavond wel doorgaat. Ook de voor zondag beoogde rommelcross blijft voorlopig op het programma staan. ‘We gaan vanmiddag proberen het water van het terrein te krijgen met behulp van giertanks. Ook de blubber op de looppaden zullen we proberen zo goed mogelijk op te schonen,’ aldus Leyerik. ‘Voor zondag (10 september) lijkt het weer beter. De rommelcross moet er komen. Daar gaan we wel voor.

Volop muziek 09-09-2017:

Op het evenemententerrein van TRS Boeren staan vier grote tenten. Op het hoofdpodium treden vanavond vanaf 20.00 uur de Bökkers op. The Heinoos komen om 23.00 uur met live muziek in de tent. In de Stroek ’n Doekers tent wordt vanaf 23.00 uur Pump up the 90’s gehouden en in de TRS Piratentent wordt Piratenmuziek gedraaid. In de rocktent spelen The Green Monkeys vanaf 23.00 uur. Het TRS Schuinedam Café presenteert vanaf 23.00 uur Smartlappenmuziek.

Leer meer op:

hardenberg.nu/nieuws/regio/…











Zondag 10-09-2017 Rommelcross:

Zondag 10 september hoopt de organisatie alleen maar heel veel orginele en humorvolle voertuigen te zien die deelnemen aan de Rommelcross (een soort Zwarte Cross). Dit jaar zal er een snelheidsremmer vooraan rijden want het gaat niet om de tijd die je rijdt. Het bezoek moet juist goed de creaties kunnen zien die de deelnemers er weer van gemaakt hebben. zondags zal buiten de baan om ook van alles te doen, zien en horen zijn. Het moet een festival zijn waar jong en oud zich kan vermaken. Met o.a. een groots opgezet speelparadijs voor kinderen en diverse muziek in de tenten.

Voor meer informatie over dit weekend zie de site: trsboeren.nl/

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden water , trekker , zondag , evenement en trs geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0