Mosselfeest moet zonder 's werelds grootste pan

ARNHEM - Restaurant Mejuffrouw Janssen in de Duizelsteeg moet zijn mosselfestijn in het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 vieren zonder gebruikmaking van de grootste mosselpan ter wereld. De gemeente staat het niet toe.

Eetcafé Mej.Janssen mag niet de grootste mosselpan ter wereld gebruiken. De gemeente Arnhem heeft het verboden omdat het te gevaarlijk zou zijn.

Eigenaar Tim Vulperhorst laat weten dat hem een vergunning is onthouden om de gasgestookte pan - een spectaculaire twee meter breed en twee meter hoog - in de steeg te zetten. Omdat die maar vier meter breed is, acht de brandweer de brandveiligheid niet groot genoeg. ,,Erg jammer’’, zegt de restauranthouder. ,,Twee weken geleden stond de pan in Den Haag nog wel op straat.’’
 Mosselfeest moet zonder 's werelds grootste pan (gelderlander.nl)

ARNHEM - Restaurant Mejuffrouw Janssen in de Duizelsteeg moet zijn mosselfestijn in het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 vieren zonder gebruikmaking van de grootste mosselpan ter wereld. De gemeente staat het niet toe.

 Arnhem verbiedt grootste mosselpan ter wereld (omroepgelderland.nl)

Eetcafé Mej.Janssen mag niet de grootste mosselpan ter wereld gebruiken. De gemeente Arnhem heeft het verboden omdat het te gevaarlijk zou zijn.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden zondag , platteland en gevaarlijk geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!