Agressieve hond takelt vrouw en kleindochtertje toe

"Ik zit elke keer te janken als ik aan dat bloedende en gillende kind op mijn arm denk", zegt Gerard Witteman tegen NH. Hij liep gisteren met vrouw, kleindochter en kleinzoon door het Rijkserpark in Santpoort-Zuid toen een groepje mensen met honden aan kwam lopen. Daar zat volgens Witteman ook een hond "van een stoer type" tussen.
Het beest sprong op de kleindochter van de Santpoorter en beet in haar benen en gezicht. Ook vlakbij haar ogen. "Ik heb hem geprobeerd te schoppen, maar hij bleef maar terugkomen. De eigenaar riep nog dat ik zijn hond niet moest schoppen."
Vrouw springt op kleindochter
Toen de hond voor de derde keer op het meisje af kwam, sprong de vrouw van Witteman bovenop haar kleindochter om het meisje te beschermen. De hond bleef echter doorgaan en beet ook de vrouw in haar wang.
Uiteindelijk kwam de eigenaar ertussen om zijn hond van de slachtoffers af te trekken. Maar toen was het al te laat. Het meisje moest negen keer gehecht worden en heeft nog 30 bijtwondjes. Als de hond nog dichterbij haar oog was gekomen was ze dat kwijt geweest.
Hondengeleider
De politie heeft inmiddels een hondengeleider naar de eigenaren gestuurd. Die gaat beoordelen wat er moet gebeuren met het beest. Ook doet de politie verder onderzoek naar het incident.
Het meisje en haar oma maken het naar omstandigheden goed. Het meisje is door een plastisch chirurg behandeld aan haar gezicht. Ze zal er waarschijnlijk geen grote littekens aan over houden.
 Agressieve hond takelt vrouw en kleindochtertje toe (nos.nl)

"Ik zit elke keer te janken als ik aan dat bloedende en gillende kind op mijn arm denk", zegt Gerard Witteman tegen NH. Hij liep gisteren met vrouw, kleindochter en kleinzoon door het Rijkserpark in Santpoort-Zuid toen een groepje mensen met honden aan kwam lopen. Daar zat volgens Witteman ook een hond "van een stoer type" tussen. Het beest sprong op de kleindochter van de Santpoorter en beet in haar benen en gezicht. Ook vlakbij haar ogen. "Ik heb hem geprobeerd te schoppen, maar hij bleef maar terugkomen. De eigenaar riep nog dat ik zijn hond niet moest schoppen." Vrouw springt op kleindochter Toen de hond voor de derde keer op het meisje af kwam, sprong de vrouw van Witteman bovenop haar kleindochter om het meisje te beschermen. De hond bleef echter doorgaan en beet ook de vrouw in haar wang. Uiteindelijk kwam de eigenaar ertussen om zijn hond van de slachtoffers af te trekken. Maar toen was het al te laat. Het meisje moest negen keer gehecht worden en heeft nog 30 bijtwondjes. Als de hond nog dichterbij haar oog was gekomen was ze dat kwijt geweest. Hondengeleider De politie heeft inmiddels een hondengeleider naar de eigenaren gestuurd. Die gaat beoordelen wat er moet gebeuren met het beest. Ook doet de politie verder onderzoek naar het incident. Het meisje en haar oma maken het naar omstandigheden goed. Het meisje is door een plastisch chirurg behandeld aan haar gezicht. Ze zal er waarschijnlijk geen grote littekens aan over houden.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden nh , honden , politie en vrouw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!