Gezocht: Proefrit Fendt

Hallo,

Mijn man is dol op Fendt en ik wil voor zijn verjaardag een proefrit regelen met een Fendt Vario. Kan dat bij een Fendt dealer of moet ik gewoon bij een boer met een Fendt aankloppen? Het liefst ergens in Noord-Brabant of Gelderland. Iemand enig idee? Alle tips zijn welkom. Uiteraard wil ik het niet voor niets. Ik wil er ook wel voor betalen.

Deel dit topic

Reacties

walker1
Je kan Abemec benaderen, is de Fendt importeur en dealer voor zuid Nederland met meerdere vestigingen in met name Brabant. Of je benaderd een boer of loonwerker met Fendt bij jou in de buurt. Gewoon naar toe gaan en vragen.
Fendt926Driver
@walker1 of als hij al iets rijden kan een rijschool met een Fendt voor de combinatie benaderen. ook dat kan bij abemec.
als hij niet echt er mee rijden kan gaat niet snel iemand hem zijn trekker van een ton of meer mee geven voor een proefrit.
heeft hij nog voorkeur voor een bepaalde serie?
de 900 serie 1 of de 500 serie s4 of een nieuwe 700 serie of net wat er maar is als er maar een vario in zit?
walker1
@Fendt926Driver Ik ken de beste man verder niet, dus ik weet niet of hij met een trekker kan rijden. Als er geen of weinig ervaring dan kan zij het beste naar Abemec gaan en het via hun rijschool regelen.
abemec.nl/t-rijbewijsinfo_navigatielinks/
Lotte61
Dank je wel allemaal voor de reacties! Hij heeft zelf een hele oude Fiat. Dus tractor rijden kan ie al wel maar een nieuwe Fendt is wat anders denk ik toch? Het liefst een wat nieuwere model. Ik heb er zelf helemaal geen verstand van. 😳 Ik wil dat het een onvergetelijke dag wordt voor hem waar we ook foto's en video's kunnen maken om later terug te kijken.
walker1
@Lotte61 Graag gedaan, laat maar weten hoe het verder verloopt!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden vario , fendt , boer en gelderland geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN