Op grote schaal illegaal afval verwerkt in biogasinstallaties

Nederland telt ongeveer honderdvijftig biogasinstallaties of biovergisters. Daarin wordt onder meer mest gft-afval vergist om groene stroom op te wekken. Tussenhandelaren leveren echter ook dierlijk materiaal aan en beweren dat het om plantaardig materiaal gaat. Hiervoor vervalsen ze onder meer documenten. Dat zou uit een recent politieonderzoek blijken.

Lees meer »

Tinus

Reacties

fendt-412
In nederland zouden we er zon beetje dood aan gaan en in Belgie en Duitsland is het allemaal legaal. Heel vreemd.
Siebenga
dat dacht ik ook 412... maar werd wel even terug gevloten. ZO makkelijk als jij denkt dat het in Duitsland gaat dat valt tegen. Enkel eens bij een vergister geweest die er riool slib in deponeerde! Wat een rotzooi was dat.

Wat die partij voor de dieren dan weer aanvraagt krijg ik een woede aanval van.. krijg spontaan zin om een eigen partij op te richten om die hele partij overal waar ze verschijnen de grond in te stampen. Wat een hoere volk
« Terug naar discussielijst

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden biogas , illegaal , afval , slachtafval en destructie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!