Occupy Den Haag vraagt steun!

Occupy Den Haag staat voor een wereld waarin iedereen een eerlijke kans krijgt. Een wereld waarin Uw pensioen, de toekomst van Uw kinderen en Uzelf gegarandeerd zijn. Wij staan op dit moment op het Malieveld in Den Haag om met elkaar de discussie aan te gaan over de toekomst. Gaan wij de crisis betalen, of leggen we de rekening bij de frauderende banken? Elk onderwerp is welkom!

Maar nu hebben we hooi of stro nodig om de vloeren van de tenten te isoleren, want het is 's nacht best koud.
Als U ons wilt steunen, op welke manierdan ook, U bent welkom!

Wij zijn de 99% die de crisis niet hebben veroorzaakt!
Samen staan we sterk!

Bij voorbaat dank,

Namens ODH,

Marco

Lees meer »

ODHAAG

Reacties

ODHAAG
Kijk voor meer info op: www.livestream.com/occupydenhaagstream
KHD Deutz-Fahr
Ik help geen hippies!!
KHD Deutz-Fahr
Jullie zijn de zelfde linkse figuren, als de mensen achter de partij voor de dieren. En die zijn hier zeker niet welkom!
ljdekker
De crisis is begonnen in Amerika. De tering naar de nering zetten kunnen ze niet en dat is het hele probleem. Je koopt toch geen televisie en koelkast op afbetaling????!!?!?!?!?
GROENEDEERE
dat jij hooi of strooi gebruikt om je huis te isoleren betekend het dan gelijk dat je het maar hier plaats?? we hebben hier weinig intresse in politiek.
jehan
ik vindt dat dit hier niet hoord
« Terug naar discussielijst

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden stro , crisis , hooi en pensioen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!